Алисия обяви, че прощава на екс любимия си. Прощавам ти

...
Алисия обяви, че прощава на екс любимия си. Прощавам ти
Коментари Харесай

Бивш да не си й: Алисия унизи Бирмата с брутално разкритие

Алисия разгласи, че прости на екс обичания си. " Прощавам ти " е новият сингъл на певицата, който направи премиера онлайн. Фенове подозират, че парчето е отдадено на някогашния й обичан Жоро Станоев - Бирмата. Чалга дивата е известна с това, че обича да споделя живота и проблемите си в текстовете на песните си.

Ето част от текста на парчето:

Не ме боли, за всички твой нелепости
прощавам ти и без сълзи, любов с нова се гаси.
Прощавам ти, твоята пешка към този момент има крал
и в случай че не си схванал най-хубавото ти си изтървал.
Не ме боли, не ме боли, не ме боли,

В твоя жанр е да ранява, знам,
любовта не оценяваш, знам,
а които не цени ще гледа в профил.
Свиквай, че не ти числя се,
няма да съм твоята жена,
всичко мое тук ще го има някой различен.

„ Дълго време искахте балада от мен със мощно обръщение, мисля че по-силно и свястно от това няма! Никога не съм се тормозила да опитвам в стиловете музика. За мен тази ария е нещо ново и друго, в което вложих доста душа и доста страст. Благодаря на целия екип за старанието! “ – споделя Алисия.

Припомняме, че певицата и пернишкият предприемач имаха над 3-годишна връзка, само че преди полицията да подгони цялата му фамилия като участници в незаконна група за произвеждане на незаконни цигари. Перничанинът е в конспиративност и се търси с алена бюлетина на Интерпол. Носят се клюки, че Георги Станоев е бил арестуван през септември в Дубай.

Станоев е прочут с голямата си ревнивост, която демонстрираше на обществени места по време и на предходната си връзка - с фолк певицата Преслава. Скандалите и физическите саморазправи в нощни заведения не са му непознати и приятелките му на няколко пъти пропищяха от него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР