Алисия няма никакъв късмет в любовта. Фолк дивата ближе любовни

...
Алисия няма никакъв късмет в любовта. Фолк дивата ближе любовни
Коментари Харесай

Гръм в рая: Богаташът Мони Филипов заряза Алисия

Алисия няма никакъв шанс в любовта. Фолк дивата ближе любовни рани, откакто за следващ път бе зарязана след дългогодишна връзка. Богатият и мечтан ерген Симеон Филипов внезапно е зарязал кака си Алисия, макар че връзките им бяха на път да прераснат в брак, научи извънредно „ Уикенд “.
Певицата от Вакарел е съкрушена, откакто изпусна и този състоятелен мъж. Именно обстоятелството, че към този момент е сама, а няма половинка до себе си, е предизвикало някогашната на Валери Божинов да се втурне по участия. Според наши източници, двамата са си споделили „ довиждане ” още в края на предходната година.

Докато беше обвързана с Мони, както го назовават приятелите му, певицата ходеше единствено на 1-2 участия седмично, които бяха деликатно подбрани. Богатото гадже я устояваше повече от 2 години и изпълнителката нямаше нужда да се бъхти по участия измежду надрусани пубертети и наркодилъри до 4 сутринта, а предпочиташе да е до него и да го следи да не й кръшне. Симеон Филипов подари на брюнетката безценен джип, който не е ясно дали си е прибрал след края на връзките им. Припомняме, че Симеон бе добър другар на някогашния сътрудник на певицата Жоро Бирмата, който изчезна и към момента се търси от Интерпол.

Днес Ася, както е същинското й име, очевидно го е закъсала за пари , тъй като се втурна по участия и поема всички предложение й задължения. Освен това звездата на всеобщия род влезе и в новия сезон на „ Като две капки вода “, като повода още веднъж е това, че е останала сама.

„ Най-голямата ми обич е шоколадът “ – съобщи във визитката си Алисия, като по този начин единствено затвърди слуховете, че към този момент не е обвързана.

Фолк фурията на няколко пъти намерено е признавала, че мечтае да се омъжи. „ Ако някой добър и грижлив мъж ми предложи брак, бих приела с удоволствие. Мисля, че е време да основа семейство “ – правеше си устата Алисия, само че към момента не може да откри подобен мъж, който наложително би трябвало да е и богат. Вакарелката си пада най-вече по по-млади господа, съвсем като своята колежка Мария. Но за разлика от Отварачката, която се омъжи цели 3 пъти, Алисия единствено си губи времето във връзки, като с никой от мъжете си не може да стигне до олтара. Това е и огромната й болежка. 38-годишната певица се надява около „ Капките “ още веднъж да се подреди в топ настоящите имена, да я затрупат с предложения за участия и по този начин да срещне подобаващ състоятелен мъж, с който да вдигне женитба. Факт е, че тя наподобява сносно и най-вероятно доста скоро ще си откри подобаваща половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР