Алисия Маген е работила девет години като зъболекар в американските

...
Алисия Маген е работила девет години като зъболекар в американските
Коментари Харесай

Секси жена-войник се отказа от армията заради Инстаграм, където се разголва и печели много пари

Алисия Маген е работила девет години като ортодонт в американските военновъздушни сили, само че с цел да извърши фантазиите си, тя напуснала службата. Сега 33-годишната хубавица печели по към 60 000 паунда, с помощта на видеа с тренировки, които тя разгласява в Инстаграм, оповестява Daily Star.

Бившата военнослужеща, която към този момент има повече от 280 000 почитатели, освен записва тренировките си, само че избира за всяка от тях секси облекло, който не оставя доста за въображението.



" Данните и цифрите в Инстаграм нямат значение, в случай че не знаете какво да вършиме. Знам доста образци на хора, които имат повече от 300 хиляди почитатели, само че не печелят нито един цент ", декларира Алисия.

Повечето блогъри печелят от рекламата, само че Алисия е построила личния си бизнес като продава подготвителни стратегии и облекла за тях. Самата тя признава, че задачата й е " да стимулира другите и да им помогне да реализират здравословен и благополучен метод на живот ".



" Искам да потвърдя на другите, че могат да работят през целия ден и да останат във форма. просто имат потребност от цели и баланс ", твърди Алисия.



Алисия тренира два пъти дневно. Още от четири часа сутринта тя стартира да упражнява тялото си като в по-късните часове на деня натъртва на силовите извършения. Понякога тя жертва почивката си за обяд, с цел да резервира тялото си в тонус.



" Още от детството ми родителите ми ме срещнаха със спорта. Започнах да се заничавам с карате на 8-годишна възраст. Никога не сме имали тв приемник, по тази причина по принцип играех навън. Физическата интензивност постоянно е била част от моя живот ", приключва Алисия.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР