Алигатор ухапа дете на затворен плаж в района на Ню Орлиънс, твърдят служители

...
Алигатор ухапа дете на плаж в Ню Орлиънс, който е
Коментари Харесай

Алигатор ухапа дете на плаж в Ню Орлиънс, който е официално затворен за обществеността от 1964 г., съобщи говорител на болницата.

Детето, чиято възраст и състояние не бяха освободени, беше транспортирано в петък до Детската болница в Ню Орлиънс след инцидента в Линкълн Бийч, според говорител на спешните медицински служби на Ню Орлиънс.

Говорителят каза, че нараняванията на детето отговарят на критериите за пациент с травма.

Линкълн Бийч е приблизително 15 акра място, ограничено от езерото Пончартрейн на север, изток и запад, според уебсайта на град Ню Орлиънс.

Плажът е създаден в началото на 1900 г. и някога е бил популярно място за отдих за чернокожите в района, се посочва в уебсайта. Въпреки че е затворен през 1964 г., има „достатъчно доказателства за неразрешено и незаконно използване на плажа“, според града.

„Преди да бъде затворен, плажът беше достъпен през тунел под дигата. В момента тунелът е ограден и пълен с вода и диви животни, включително алигатори и отровни змии“, се казва в уебсайта.

Кадър от кадри, показващи как мечка се разхожда в Сан Себастиано Деи Марси, Италия, събота, 26 август 2023 г. Италианската емблематична майка мечка "Амарена" беше убита с пушка в четвъртък вечер близо до Сан Себастиано дей Марси, в района на Абруцо. Мечката беше известна с това, че мирно се разхождаше из местните села с малките си и се смяташе за стълб за опазването на кафявата мечка на Апенините в централна Италия. (Чрез APTN) Кадър от кадри, показващи как мечка се разхожда в Сан Себастиано Деи Марси, Италия, събота, 26 август 2023 г. Италианската емблематична майка мечка "Амарена" беше убита с пушка в четвъртък вечер близо до Сан Себастиано дей Марси, в района на Абруцо. Мечката беше известна с това, че мирно се разхождаше из местните села с малките си и се смяташе за стълб за опазването на кафявата мечка на Апенините в централна Италия. (Чрез APTN) AP

Град Ню Орлиънс публикува изявление в петък, в което напомня на хората за опасностите от затворената зона, заявявайки, че „Плажът Линкълн не е безопасен в момента“.

Градските власти казаха, че въпреки че „работят активно за преустройството на мястото, за да могат всички жители да се наслаждават“, те призовават жителите да се „държат далеч“ от плажа, докато официално не отвори отново за обществеността.

„Необходими са редица подобрения на безопасността“, преди плажът да може да посреща посетители, се казва в изявлението.

CNN се свърза с болницата, кметството и отдела за дивата природа и рибарството на Луизиана за повече информация.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР