Алигатор с две глави се разхожда във Флорида и всява

...
Алигатор с две глави се разхожда във Флорида и всява
Коментари Харесай

Двуглав алигатор се разхожда във Флорида

Алигатор с две глави се разхожда във Флорида и всява боязън в локалните хора. Странното животно е видяно от Джъстин Арнолд, до момента в който разкарвал кучето си на открито. Той съумял да снима алигатора с камерата на телефона си и разгласил фотосите му в обществените мрежи, оповестяват задгранични издания.

„ Вчера се разхождах с кучето си край река Хилсбъро и бях доста сюрпризиран да видят там двуглав алигатор. В министерството по лов и лов на риба обявиха, че с изключение на мен са го виждали и още няколко души “ написал под една от фотосите Джъстин Арнолд.

Снимките на двуглавото създание за нула време се популяризирали във всички медии и публицисти се втурнали по следите на чудовището. И макар че експертите са скептични до известна степен към оповестените фотоси, те се усещат длъжни да ревизират случая от близко.

Двуглавите животни в действителност съществуват. Има такива змии, костенурки и други сходни екзотични гадинки, разяснява притежателят на магазин за животни Боб Потс.

Той е в бизнеса с екзотични влечуги от към този момент двадесет години и е наясно, че двуглавите животни са неповторима и рядка находка.

Малко ми е необичайно едно такова животно да остане неразкрито толкоз дълго време, разяснява Потс.

 Двуглава змия

Боб счита, че фотосите най-вероятно са подправени, защото краката на алигатора не допират земята. Освен това опашката на влечугото е в необичайно състояние.

Историята на очевидеца е разисквана в Комисията по опазване на рибните запаси и живата природа на щата. За момента експертите не могат да създадат изрично изказвания по отношение на двуглавия алигатор, защото снимковият материал е прекомерно нищожен.

Имаме съществени съмнения за фотомонтаж, обявиха представители на комисията.

Ученият от университета на Флорида проф. Франк Мазоти също разяснява, че животни с сходни съществени отклонения като мнимия двуглав крокодил всекидневно не живеят дълго време.

Те не съумяват да оцелеят, даже и за тях да бъдат полагани специфични грижи, съобщи ученият.

Въпреки това фотографът Джъстин Арнолд упорства, че фотосите не са подправени и двуглавото животно в действителност е било снимано от него. Той обаче отхвърля да одобри всички предложения за изявлението, които е получил.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР