Али Баба ще ви разкаже истинската история. С тези думи

...
Али Баба ще ви разкаже истинската история. С тези думи
Коментари Харесай

Божков с обещание: Али Баба ще ви разкаже истинската история на 1 юни

Али Баба ще ви опише същинската история. С тези думи Васил Божков, който е издирван по 18 обвинявания в България, се появи на видеозапис във Фейсбук.
Божков засяга материал на българската секция на Deutsche Welle от 21 май. Той е с създател политолога Даниел Смилов. В него Смилов прави алюзия с известната приказка и по какъв начин Али Баба се сговорил да даде на " другарите " си част от плячката си от 700 млн. лв. - неплатените от хазартния бизнес на Божков налози съгласно прокуратурата, която другояче трябвало напълно да иде в бюджета на страната.
Проблемът на другарите на Али Баба е, че до момента не са показали контраверсия на събитията, която да е толкоз разумна и непротиворечива. Напротив, те се оплитат във все по-неправдоподобни пояснения. Първото от тях е, че финансовият министър, държавното управление и ръководещите от ГЕРБ (и ДПС) въобще не са знаели за казуса с изчезналите 700 милиона лв..
Ето какво тъкмо сподели Божков:
Сподели с твоите другари
А какво развиване може да се свърже със сюжета " Божков " - научете ТУК!
" От жилище, населявано от обвинения П. Б., са открити и конфискувани автобиографии (бел. ред. - думите са непокътнати дословно) със фотоси на длъжностни лица от Министерство на правораздаването и Министерство на районното развиване и благоустройството, както и автобиография със фотография на магистрат, който е наблюдаващ прокурор по дело, по което е обвинен Васил Божков за осъществяването на тежки умишлени закононарушения ", заяви представителят на прокуратурата Сийка Милева що се отнася до така наречен спекулация с боклука, при която бяха задържани братята Бобокови и зам.-екоминистъра Красимир Живков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР