“Алеята на любовта“ в град Кюстендил събира хиляди двойки от

...
“Алеята на любовта“ в град Кюстендил събира хиляди двойки от
Коментари Харесай

Алеята на любовта в Кюстендил събира хиляди двойки 

“Алеята на любовта “ в град Кюстендил събира хиляди двойки от целия свят. Създадена на 14-ти февруари преди 12 години, от чиновници и доброволци на читалище “Братство 1869 “ гр. Кюстендил, за малко време Алеята става обичано място за жителите и гостите на регионалния град.
Разположена на хълма над града – Хисарлъка, наоколо до неотдавна обновената Крепостна стена, “Алеята на Любовта “ става емблематична за град Кюстендил.
Тук изпитват първите си любовни трепети и клетва за честност си дават, хиляди двойки от Кюстендил , цяла България и всички краища на света. Освен построените до този миг пейки, кошчета и табели, от читалище “Братство 1869 “ приготвят план, за построяването на пет беседки – по дължината на Алеята.
Единствената по рода си “Алея на любовта “, на тазгодишния 14-ти февруари, още веднъж ще събере хиляди двойки, които ще се отдадат на сантиментална разходка и уединение измежду багрите на лесопарк “Хисарлъка “. Там с изключение на, че се вричат във безконечна честност, те насочат своите най-съкровени стремежи, отърсват се от отрицателните страсти и се зареждат с най-прекрасното и чисто възприятие – любовта.
Тъй като „ Алеята на любовта” е едно притегателно и известно място за разходки от жителите и гостите на града и потока от туристи нараства, от кюстендилското читалище са подготвени да изготвят план и преустроят Алеята в “Булевард на любовта “, съобщи сътрудник от града, за Actualno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР