Алексей Навални е най-разпознаваемият руски опозиционер. Той чрез отравяне със

...
Алексей Навални е най-разпознаваемият руски опозиционер. Той чрез отравяне със
Коментари Харесай

Дочакахме го! Филмът Навални по HBO Max

Алексей Навални е най-разпознаваемият съветски опозиционер. Той посредством отравяне със гибелен нервнопаралитичен сътрудник през август 2020 година По време на няколкомесечното му възобновяване излязоха шокиращи разкрития за опит за ликвидиране и все пак той реши да се върне вкъщи. Където властта надалеч не го очакваше с отворени прегръдки, в противен случай, затвори го зад решетки. На 17 януари 2021 година Навални е задържан незабавно след кацането си в Москва, като предлог е предходна условна присъда и нарушение на ограничаване за овакантяване на Русия.

Режисьорът Даниел Роер изследва живота и работата на съветския опозиционен водач, който след години на акция против корупцията, си сътвори мощни врагове - в това число президента Владимир Путин. Резултатът от труда на Роер - документалният филм " Навални ", към този момент е разполагаем на феновете на стрийминг платформата HBO Max.
 Троловете са живи, скъпи сънародници! 30 май 2022 | Ден 95-и от началото на войната в Украйна и от края на Европа, каквато бяхме привикнали да виждаме през последните...
" Да имаш място на първи ред, до момента в който снимаш този филм, беше прекарване, изменящо живота. Благодарен съм на и CNN Films за тяхната непоколебима поддръжка и техния ангажимент да дадат голяма естрада на невероятната история на един човек и неговата битка против властническия режим ", споделя режисьорът.



През август 2020 година аероплан, пътуващ от Сибир за Москва, каца спешно. Един от пасажерите, съветският опозиционер Алексей Навални, е извънредно зле. Той е откаран в локална сибирска болница и евакуиран в Берлин, където немското държавно управление в следствие оповестява, че е бил токсичен с вещество от химичната група " новичок " – смъртоносна нервнопаралитична отрова, свързвана със случаи на офанзиви против други съперници на съветското държавно управление.

В Германия, стартира да работи в тясно съдействие с интернационалните организации Bellingcat и CNN за следствието на покушението против него. Открива се връзка сред отровното вещество и съветските служби за сигурност, която бива отречена от Кремъл. Разкриващ и отварящ очите, документалният филм " Навални " демонстрира смелостта и безкрайна битка за народна власт на политическия деятел, дръзнал да застане против държавното управление, което се опита да заглуши гласа му.

Президентът Владимир Путин отхвърля каквото и да е присъединяване в покушението и упреква медиите, които популяризират вести за случая за забъркани в " осведомителна война ", подпомагана от враждебни към Русия задгранични специфични служби.

В " Навални " режисьорът Даниел Роер разкрива самоуверен и спорен претендент за президент, който е на ръба да жертва всичко в живота си, с цел да направи промени в родината си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР