Алексей Навални бе осъден на 3 години и половина затвор

...
Алексей Навални бе осъден на 3 години и половина затвор
Коментари Харесай

Съдът се признесе! Осъдиха Навални на 3,5 г. в колония

Алексей Навални бе наказан на 3 години и половина затвор в колония при общ режим, заяви РИА Новости. Симоновският съд на Москва анулира условната присъда на Алексей Навални по делото " Ив Роше " и го размени с 3,5 години в колония. Двете страни имат 10 дни за обжалване.

Преди произнасянето на присъдата достъпът до Червения площад в Москва беше стеснен " краткотрайно ", заяви в туитър радиостанция " Ехо на Москва ". Предполага се, че ограниченията за сигурност са наложени поради възможни митинги при произнасянето на присъдата против Алексей Навални.

„ Входът на Червения площад беше затворен, наоколо има доста полиция и коли със чиновници на службите за сигурност “, обявиха от пресслужбата, предава ТАСС.

На 2 февруари в столицата по искане на полицията бе лимитирано придвижването по някои улици покрай Московския градски съд. Мерките бяха въведени на фона на правосъдно съвещание против опозиционера Алексей Навални.

По-рано на съвещанието представител на съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията (ФСИН) изиска от московския съд да анулира условната присъда на Навални по дело за машинация по отношение на компанията " Ив Роше " и тя да бъде сменена с ефикасна от 3,5 година отнемане от независимост при общ режим, съобщи ТАСС.

Според ФСИН критикът на ръководещите редовно бил нарушавал наложената му мярка за неотклонение - подписка, в това число след изписването му от немската клиника, където опозиционерът се лекуваше след отравяне през август в Сибир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР