Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков и той

...
Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков и той
Коментари Харесай

Борисов: Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков, търсеше начин да се получи нещо стабилно

Алексей беше непосредствен с бащата на Кирил Петков и той като нас търсеше метод да се сътвори нещо устойчиво, сподели Бойко Борисов на влизане в парламентна. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че не е обещавал нищо на Алексей Петров.

Не сме се събрали, тъй като се обичаме, а да свършим 5-6 неща, сподели Борисов.

Бившият министър председател очерта първите задания пред Народното събрание през новата сесия: „ В този нов сезон би трябвало да променяме конституцията, да приемем КПКОНПИ, да пуснем проекта за възобновяване, би трябвало да напреднем задоволително по Шенген и еврозоната и да приключим с тези тематики “. И още веднъж изясни, че точно тези тематики са били повода да се направи кабинет с ПП-ДБ.

„ Ако някой има толкоз огромен напън от кадрови назначения, той го прави. Някъде даже някои от вас ни поставят хора – както за тотото, които надали не ние назначаваме. Това в никакъв случай не е било значимо за нас. Да, имаме и рецензии, аз съм имал и рецензии към държавните управления, които и аз съм управлявал. Няма идеални неща, би трябвало да се работи, тъй че и цените, и инфлацията да се овладяват и да се вършат неща, които са в интерес на хората “, сподели Борисов.

Още през идната седмица в дневния ред на депутатите ще влезе антикорупционното законодателство.

„ Доколкото знам, въпросът с основния секретар на Министерство на вътрешните работи е решен. Аз преди седмица споделих, че въпреки всичко президентството е сериозна институция и едва ли ще си сложат проблем на главата, тъй като да държат на секретар, с който да се оправдава държавното управление за всички проблеми с битката с престъпността, едва ли ще го създадат. Така че аз мисля, че ще има нов основен секретар, тъй като пък въпреки това не е редно едно държавно управление да не може да направи всичко, което смята за вярно, с хора, на които има вяра “, сподели някогашният министър председател по отношение на проблема с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

На въпрос по какъв начин ще бъде определен и препоръчан нов човек за поста Борисов още веднъж повтори, че „ Продължаваме промяната “ носи цялата отговорност, а че ГЕРБ има единствено към 10 заместник-министри и вицепремиер.

„ Ние поддържаме, във значимите неща, свързани със законодателството, даже сме водещи. По другите тематики – Денков, вътрешният министър, те би трябвало да приказват с президента “, сподели Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР