> Александръ Вулин“От нашите съседи България има два завода, които

...
> Александръ Вулин“От нашите съседи България има два завода, които
Коментари Харесай

Сръбският министър на отбраната продължава с клеветите по България: Те подпомагат терористи

 > Александръ Вулин
“От нашите съседи България има два завода, които създават безусловно същата продукция, като нашата във военния ни цех в Крушик ", сподели Вулин.

“Сами си направете изводите за какво е по този начин ", сподели той във връзка оповестеното от българския проверяващ публицист Христо Грозев в Youtube видео от срещата сред сръбския офицер и съветския сътрудник. “Искам обаче да кажа, че България е нашият максимален съперник в отбранителната индустрия и тъкмо оттова идват офанзивите против нашата военна промишленост. Може да е инцидентно, може и да не е инцидентно. Всеки самичък да си направи заключенията. Много е забавно, за какво никой не е ревизирал какъв брой българско оръжие е приключило в ръцете на терористи. И освен това – по какъв начин е станало това и от кое място е пристигнало ", сподели още Вулин в следващата си офанзива против страната ни.

Само преди три дни Вулин насочи други тежки обиди към България. “България умее да позволява различен да й избира приятелите й и враговете й. Сърбия не позволява сходно нещо. Като самостоятелна страна Сърбия сама взема решение за себе си и сама избира приятелите си, сподели Вулин, който се смята за най-близкия министър на президента Александър Вучич. “България има своите проблеми и дано се грижи за тях ", сподели още Вулин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР