Александра Цветкова, която е „Мис Враца“ за 2014 г., започна

...
Александра Цветкова, която е „Мис Враца“ за 2014 г., започна
Коментари Харесай

„Мис Враца“ Александра Цветкова с благородна инициатива в помощ на свой приятел Дани Маринов

Александра Цветкова, която е „ Мис Враца “ за 2014 година, стартира нова благотворителна самодейност в помощ на своя другар Даниел Маринов. През 2016 година младежът претърпя случай, в резултат на който е обиден гръбначният дирек и притиснат гръбначният му мозък. В момента Дани е на легло и двигателната функционалност на горните му крака е мощно лимитирана, а краката му са изцяло обездвижени. Точната диагноза на момчето е „ параплегия на долни крайници” и „ парапареза на горни крайници”.
Чаровната врачанка дава опция на всеки, който има предпочитание да помогне за възобновяване на младия мъж, да го направи с покупката на мартеничка посредством нейния профил във Facebook. Ето прочувственото послание на Александра към хората:

„ Здравейте другари!
Наближава един от най-българските и най-красиви празници – Баба Марта.
Организирам благотворителна акция в помощ на Даниел Маринов. Всеки, който желае да помогне може да поръча онлайн (от мен) мартеничка, която цена е 10 лева (всеки, който желае може да заплати и по-висока цена).
Повечето от вас са осведомени, само че за хората, които за първи път четат:
След тежка акцидент Дани счупва 6-ти и 7-ми шиен прешлен, което води до обездвижването му, само че след месеци тежка работа той съумява да направи необикновен напредък и през днешния ден, той може да движи двете си ръце, отчасти пръстите си и да седи в инвалидна количка. Единствения метод Дани да може продължи да прогресира е да направи качествена рехабилитация.
Мартеничката е знак на българското, на мира и любовта, на здравето и добротата и е предвестител на пролетта и новото начало.
Нека помогнем на Дани за едно ново начало! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР