Александра Сърчаджиева публикува изповед по повод 1-годишнината от смъртта на

...
Александра Сърчаджиева публикува изповед по повод 1-годишнината от смъртта на
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева за любимия си мъж Ласкин: Една година, Иване! Толкова много те обичам

Александра Сърчаджиева разгласява изповед във връзка 1-годишнината от гибелта на брачна половинка си - артиста Иван Ласкин, който си отиде на 49-годишна възраст.

Публкацията на актрисата натъжи потребителите във фейсбук, а в границите на 30 минути събра над 2 хиляди реакции, написа Блиц.

Ето какво написа Сърчаджиева:

" Една година Иване!!! Толкова доста те обичам, благо мое момче!!! Една година седнал съм на дивана, виждам в една точка и не мога да допускам, че не мога да те прегърна!!! Че не мога да се сгуша в теб и да те целуна!!! Че не си до мен в леглото!!! Че е следващата вечер, в която няма да ме милваш!!! Липсваш ми толкоз ужасяващо, мъчително и страховито, че дъхът ми стопира!!!

Истината е, Иване, че не зная по какъв начин да продължа без теб, тъй като желая да съм с теб!!! Толкова ми липсва усмивката ти, силата ти, честността и обичта ти!!!! Ти си всичко за мен, благо мое момче!!! Ти споделяше, че да излезеш от дом, в който са те прегръщали, и той да е празен........ това е ужасно!!!! Е, благи мой, аз всеки ден излизам от вкъщи, в който ти не спираше да ме прегръщаш и той е вледеняващо уединен и празен!!! Обичам те безпределно доста!!!! "

Припомняме, че  през вчерашния ден актрисата гостува в предаването " Събуди се " по Нова тв , където не съумя да се сдържи и се разплака в ефир. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР