Александра Петканова стана певицаАлександра Петканова стана певица. Малко преди да

...
Александра Петканова стана певицаАлександра Петканова стана певица. Малко преди да
Коментари Харесай

Александра Петканова с нова песен

Александра Петканова стана певица

Александра Петканова стана певица. Малко преди да се  роди първородната им рожба Алекс и Дани оповестиха на почитателите си в обществената мрежа, че им приготвят изненада. Това щастливата майка стори навръх рождения си ден. „ Честит рожден ден на мен! Вместо вие на мен обаче, аз на вас съм ви подготвила изненада! Знам, че не сте предполагали, че мога да пея… но в днешно време не е наложително, с цел да си певица “, написа Александра в Инстаграм, видя razkritia.com.

Днес Алекс зарадва почиталите си с подигравка на парчето „ Кекс “, с което се прочу и Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. С типичното си възприятие за комизъм Дани не пропусна да разгласи, че песента към този момент е реалност. Той поздрави брачната половинка си за сполучливото начало на новия им канал. „ Първата ария на Александра е към този момент онлайн. Пожелавам й „ Грами “… един ден “, написа той.

„ Представям ви първия ми опит за ария. Създадохме това видео с доста въодушевление и се надяваме и на вас да ви донесе същата страст. Моля, оставете мнение в коментар дали съгласно вас би трябвало да спра да пея или желаете още сходни видеа? “, пита Алекс своите почитатели за мнението им.

Тя изрича и благодарности към Папи Ханс и Iskrata, „ които са били по този начин положителни да й дават инструментала на парчето „ Кекс “, с цел да може да разгърне „ капацитета “ си на MAX “.

За напъните, които е положила Александра, тя получи и заслужени съгласно почитателите й похвали. Някои от феновете на щастливата майка имат предложение към нея, а точно в идващия й клип да е включен е дребния Габриел.

Други по-наблюдателни почитатели на Петканова пък не пропуснаха да отбележат, че до момента в който тя пее, Габриел от самото начало рита в корема й.

 Александра Петканова пусна нова ария сн. Facebook

Александра Петканова пусна нова ария сн. Facebook

Валят позитивни мнения за първата подигравка на Александра. По всичко проличава, че песента е сполучлива. Може би напълно скоро щастливата майка ще ни зарадва с още едно парче. А в клипа може би ще включи и Габриел.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР