Александра Петканова е била изритана от bTV след излагацията с

...
Александра Петканова е била изритана от bTV след излагацията с
Коментари Харесай

Алекс Петканова се раздели с любимата си работа след серия скандали

Александра Петканова е била изритана от bTV след излагацията с мнимата разлъка с мъжа си Даниел малко преди Нова година. Манекенката е трябвало да води тази пролет интернет графа към " България търси гений ", в която да споделя какво се случва зад кулисите на шоуто. Но във вторник малкия екран заяви, че вместо Алекс лице на рубриката ще е 22-годишният интелектуалец Крис Захариев, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести HotArena.

Със своите малко под 30 000 почитатели в Instagram младият Крис е надалеч обратно спрямо " кака си " Александра, която се радва на забележителните 463 хиляди почитатели. Но пък славата му е доста по-добра от тази на манекенката. До момента той не се е забърквал в никакви кавги, прочут е с уеб сериал, в който споделя за най-затънтените села в страната ни за да притегли повече хора към тях, още като младеж е печелил премия " Будител на годината " и " Най-вдъхновяваща персона ", предходната година е награден от фондацията на Деси Тенекеджиева " Стоян Камбарев: Полет в изкуството ", а през септември показва България в младежкото жури на кинофестивала във Венеция. За разлика от него Александра Петканова е известна главно с показната връзка със своя мъж Даниел, с който и сватбата, и разделите, и кавгите, и сдобряванията се вършат пред камери, с цел да носят пари.
 Алекс Петканова се раздели с обичаната си работа след серия кавги

Първоначално точно госпожата била определена за водеща на новата онлайн графа на bTV, която ще се споделя " Още от " България търси гений ". Александра към този момент е била лице на сходен план, единствено че в шоуто " Гласът на България " предходната пролет. В малкия екран считали, че манекенката ще се впише идеално със същата графа, само че в " Талантите ", изключително като се има поради, че мъжът ѝ Даниел е водещ на предаването (заедно с Александър Кадиев). След считана на управлението на bTV в края на декември обаче новият програмен шеф Христо Хаджитанев разпоредил да се търси водещ, който освен да е известен, само че и да се вписва в по-високи интелектуални критерии спрямо хубавата Алекс. Крис се оказал най-хубавият избор като любим на младежите, които се чака да бъдат главната аудитория на новата графа, който в това време може да служи и като добър образец за подражателство.

Основният претекст Александра да бъде отрязана за мястото на водеща бил последният обществен скандал с мъжа ѝ Даниел, с който оповестиха, че сякаш се разделят. Това бе следващо доказателство, че е мъчно да се откри нещо, което двойката не би направила против задоволително добра сума. Малко преди Коледа двамата съпрузи, които имат и малко дете, оповестиха, че към този момент не живеят дружно и обмислят бракоразвод. Александра била недоволна, че Даниел не е задоволително упорит и печели по-малко от нея. Той пък бил неудовлетворен, че тя сама е изтеглила заем за апартамент, който да запише на свое име. Който е купувал апартамент, знае, че последното е задача с нараснала компликация при женените двойки, защото по закон всичко, което се купува по време на брака, е обща благосъстоятелност. Така или другояче абсурдът се оказа златна мина за двойката. Покрай него за съпрузите се заприказва толкоз доста, че те бяха затрупани с оферти за рекламни контракти от всевъзможни компании. Малко след Нова година обаче, Петканови още веднъж започнаха да си разменят сърчица в обществените мрежи, от което стана ясно, че раздялата им е на път да завърши, в случай че изобщо в миналото е съществувала.

Целият този цирк направил доста неприятно усещане в bTV. Новото управление на малкия екран не желало да работи с компрометирани лица. Тъй като Даниел от дълго време бе публично разгласен като водещ на " Талантите ", възможна разлъка с него е щяла да провокира скандал, какъвто никой в малкия екран не желае. Но Алекс била непосредствено изхвърлена от предаването, което трябвало да води. Доскоро на нея се гледаше като на разположение на bTV. Тя даже бе част от новогодишната стратегия с водещи Николаос Цитиридис и Рая Пеева, където взе участие дружно с Катето Евро – част от журито на " Талантите ". Новият началник обаче към този момент не е я желае, а няма да е изненада, в случай че след финала на " Талантите " покаже вратата и на нейния брачен партньор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР