Александра Гърдева и Ева Георгиева от Ергенът опровергаха слухове и

...
Александра Гърдева и Ева Георгиева от Ергенът опровергаха слухове и
Коментари Харесай

Спят ли за пари хубавиците от Ергенът? Говори Ева

Александра Гърдева и Ева Георгиева от " Ергенът " опровергаха клюки и клишета, които постоянно съпътстват живота на известните персони.  " Все още нямам деца! " - това гласеше надписът, зад който застана Алекс.   " Не спим с мъже за пари! " пък написа Ева, представена от " Лейдизоун ". 

Посланието на двете беше, че не трябва да се има вяра на всичко, което е оповестено в интернет.  Скоро девойките означиха и годишнина от началото на фотосите на " Ергенът ". 

" Беше ужасно прекарване от първият до последният ден. Радвам се, че тъкмо с вас прелестни девойки изживяхме това премеждие ", разяснява Люси.  " Искам отново " - показа Благовеста Бонбонова. 

Забавлението за девойките е почнало още в самолета на път за Турция, където са правени фотосите.  
След края на шоуто Алекс и Виктор Стоянов бяха снимани да пият кафе дружно. Това предизвика доста догатки, че макар че не одобри розата му и си потегли от предаването, двамата са дружно. 

 Снимката на Ергена и Алекс е била направена в центъра на София. Двамата са седнали на външна маса в заведение, което съгласно някои консуматори се намира покрай Народната библиотека.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР