Александра Фейгин завърши 24-а във волната програма на Зимните олимпийски

...
Александра Фейгин завърши 24-а във волната програма на Зимните олимпийски
Коментари Харесай

Фейгин завърши 24-а във волната програма в Пекин


Александра Фейгин приключи 24-а във волната стратегия на Зимните олимпийски игри в Пекин. Българската фигуристка събра 110.15 точки - от тях 49.89 за техническите детайли и 51.26 за жанр. Така общата ѝ оценка от късата и волната стратегия е 159.31 точки.

Фейгин се показа добре, само че рухване при опит за троен ритбергер я лиши от късмет за по-предно класиране в дебютното ѝ присъединяване на Зимни олимпийски игри.
Снимка: Reuters

Златния орден в дисциплината отиде при рускиня. 15-годишното дете-чудо Камила Валиева обаче се провали и остана в подножието на медалите, а купата завоюва Анна Шчербакова с резултат от 255.95 точки, следвана от друга представителка на Руския олимпийски комитет - Александра Трусова с 251.73. Бронза завоюва Каори Сакамото от Япония с 233.13 точки.

В последна сметка награждаване имаше, защото Валиева остана отвън челната тройка. От МОК (Международния олимпийски комитет) бяха оповестили, че поради абсурда с уличената в приложимост на допинг тийнейджърка, гала няма да има, в случай че тя завоюва отличие.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР