Александър Зверев е получил нова контузия точно преди да се

...
Александър Зверев е получил нова контузия точно преди да се
Коментари Харесай

Нова контузия вади Зверев от корта за „седмици или месеци“


Александър Зверев е получил нова травма тъкмо преди да се завърне на корта за мачовете на Германия за Купа „ Дейвис “ през септември.

Саша не е играл от юни, когато по време на полуфинала си с Рафаел Надал на Ролан Гарос претърпя тежка контузия, при която раздра връзки на глезена.

Последва дълго неявяване от Тура, което включваше пропуснати Уимбълдън и US Open. Очакваше се да го забележим още веднъж в деяние в мачовете от група „ C “ на Купа „ Дейвис “, където Германия ще играе с Франция, Австралия и Белгия. Това обаче наподобява няма да се случи:

„ Без Александър Зверев за Купа „ Дейвис “. Почувства остра болежка по време на подготовка, не можеше да върви и се отдръпна след съвещания с доктора си, “ заяви белгийският анализатор и някогашен №39 Филип Девулф в Twitter.

Става дума за костен оток, който ще го извади от кортовете за нови „ седмици или месеци “.

Самият тенисист също разяснява обстановката пред кореспонденти: „ Контузията ми носи доста болки от през вчерашния ден, “ сподели той, след което добави, че няма да може да играе за „ седмици или месеци, не за дни “. Това значи, че идната огромна цел пред него е Australian Open, само че даже и шампионатът от Големия шлем в Австралия е под въпрос в програмата му.

Новата контузия не е обвързвана с тази от Ролан Гарос.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР