Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДСИмам достатъчно политически опит, за да констатирам,

...
Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДСИмам достатъчно политически опит, за да констатирам,
Коментари Харесай

Фактът, че Петков работи за закриването на „Проекта „Петков“ е безспорен


Александър Йорданов, евродепутат ГЕРБ-СДС

Имам задоволително политически опит, с цел да установявам, че с всяко свое изявление Кирил Петков смъква рейтинга на своята партия. Ако го прави от нелепост е разбираемо. Глупостта върви по хората и няма по какъв начин да не посети и него. И в действителност го посещава отдавна. Имам възприятието, че се е загнездила в него. Но въпреки това си мисля, че може би някогашният министър председател и водач на „ Продължаваме промяната “, преднамерено ръси простотии, тъй като тези, които го откриха и пробутаха за министър и министър председател, в този момент са решили да приключат с този план.

И просто Петков извършва новото им предписание. Кои са те ли? Това са тези, които назоваваме политическо задкулисие: олигарси, фрагменти на бившето Военно разузнаване и Държавна сигурност, а може би има и такива, за които в никакъв случай няма да научим. Но колкото и да е парадоксално, фактът, че Петков работи за закриването на „ Проекта „ Петков “ е неоспорим.

Което персонално мен ме удоволетворява. Практически това значи, че е доста допустимо облици като Бойко Рашков, за чиито незаконни дейности ще стане дума в сряда в Европейския парламент, да не попаднат в идващия български парламент. А това е добре за българската народна власт. Та нали всички най-малко на думи желаеме тази народна власт да е добра, същинска. И ще бъде.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР