Александър Везенков замина за САЩ, за първи път откакто стана

...
Александър Везенков замина за САЩ, за първи път откакто стана
Коментари Харесай

Везенков на път за САЩ: Ново изпитание, ново преживяване

Александър Везенков отпътува за Съединени американски щати, за първи път откогато стана част от " Сакраменто Кингс " в Националната баскетболна асоциация. Той подписа контракт за три години на обща стойност 20 милиона $ в края на предходната седмица.

Везенков се сбогува с " Олимпиакос ", с който стана №1 в Евролигата за предишния сезон и игра на край против " Реал " (Мадрид). Още на гръцка земя той даде да се разбере, че прави сложен избор.

" Първите два дни бяха малко по-тежки. Преживях го към този момент. Вече виждам напред, съобщи топреализаторът пред бТВ. - Със сигурност като гледаш към незнайното, малко би трябвало да се напаснеш и да видиш къде какво. Там сигурно всичко е по-голямо. Това е Америка въпреки всичко. "

Той изясни, че това е пътешестване за авансово опознаване. Сезонът стартира във втората половина на октомври, а отборът занапред ще започва подготовка.

" Много се веселя, въпреки това в този момент да е отиване за малко и импровизирано. Ще се видя с новите ми съотборници, управлението, с което към този момент сме говорили, добави Сашо. - Това е ново тестване, ново прекарване. "

Вече е доказано, че Александър Везенков ще пропусне мачовете на националния тим на България това лято.

Селекцията ни ще взе участие в третия стадий от предварителните квалификации за Европейското през 2025 година, а по-късно и в предварителните квалификации за Олимпийските игри в Париж следващата година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР