Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс при

...
Александър Везенков се завърна в игра за Сакраменто Кингс при
Коментари Харесай

Везенков се завърна в игра и вкара 11 т., но Сакраменто загуби тежко

Александър Везенков се завърна в игра за " Сакраменто Кингс " при провалянето от " Ню Орлиънс Пеликанс " със 100:133 (21:33, 26:39, 14:31, 39:30) в Националната баскетболна асоциация.

Спортист №1 на България в последните две години остана на скамейката в три следващи дуела и най-сетне получи доверие, а иронията е, че в един от най-силните му мачове в лигата, отборът пък се показа извънредно едва. " Кралете " са " клиенти " на отбора от Ню Орлиънс - паднаха от него за четвърти път тои сезон.

Везенков бе на терена общо над 20 минути, в които записа 11 точки и 2 битки. Той записа 5/9 при стрелбата и 1/5 при опитите за три точки.

На другия полюс обаче бе представянето на съотборниците му, а сладкодумен факт е, че Диарън Фокс остана с едвам 3 точки, при изискване, че прави приблизително по близо 30 т. на мач.

Домантас Сабонис приключи с дабъл-дабъл от 17 т., 10 битки и 6 асистенции. Добро включване направи Кевин Хъртър, който се регистрира със 17 т., 1 битка и 3 асистенции.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР