Александър Везенков е преминал ядрено-магнитен резонанс, а резултатите от него

...
Александър Везенков е преминал ядрено-магнитен резонанс, а резултатите от него
Коментари Харесай

Везенков се е разминал с тежка травма, но участието му в следващия двубой на Олимпиакос е под въпрос

Александър Везенков е минал ядрено-магнитен резонанс, а резултатите от него не са толкоз притеснителни за българския национал, каквато беше първичната информация. Той е с костен оток на задната част на коляното, като се е разминал с най-тежката контузия. с 67:65. Все още не е ясно дали ще може да вземе присъединяване в мач №3 от финалната серия против Панатинайкос, като възобновяване му ще отнеме няколко дни.

Везенков беше фаулиран при единоборство в подкошието на " детелините ", само че при приземяването стъпи изкривено и контузи задната част на коляното си. Той не съумя да напусне самичък игрището, а това се случи благодарение на съотборниците му. Още преди края на мача той напусна ОАКА, с цел да премине ядрено-магнитен резонанс.

Олимпиакос и Панатинайкос си размениха по една домакинска победа до този миг в разногласието за трофея в елита на гръцкото баскетболно състезание, а третият конфликт е на 11 юни (неделя) от 21:15 часа в Пирея. Мач №4 ще се изиграе на 15 юни от 21:15 часа в ОАКА. Евентуална пета среща е планувана за 18 юни, още веднъж от 21:15 часа в залата на Олимпиакос, само че в случай че се стигне до нея домакините няма да могат да разчитат на почитателите си, защото те ще би трябвало да изтърпят наказването си наложено преди броени часове.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР