Александър, син на легендата Тодор Колев, заряза нощния живот и

...
Александър, син на легендата Тодор Колев, заряза нощния живот и
Коментари Харесай

Синът на Тодор Колев става шеф

Александър , наследник на легендата Тодор Колев , заряза нощния живот и към този момент работи крепко. Резултатите не закъсняха изкачва се в йерархията! Гологлавият правоприемник на Адама е на стабилен контракт не къде да е, а в една от компаниите на мъжа на тв водещата Нана - чужденеца Джонатан Гладуиш.

Той заработва луди пари като управител на един от най-големите колцентрове в България. Именно там работил Александър , издават осведомени, само че не седял на компютъра със слушалки и микрофон, с цел да организира еднообразни диалози с целия свят. Напротив, той бил съветник по продажби- вървял нагоре по стълбицата на триумфа.

В края на месеца получавал и отлични пари, настояват злите езици. Александър към този момент не се занимава с музика, макар че от татко си наследи артистичен гений. Преди години той обикаляше нощните клубове с рок банди, свиреше на барабани, само че по този начин и не направи пробив на огромната сцена.

Синът на обичания артист на България от брака му с шуменката Йорданка Кирилова (която от дълго време живее в Канада) се е фокусирал напълно върху работата за сметка на дамите.

В персонален проект наследникът на звездата още веднъж е самостоятелен. Ергенлъкът идва след две поредни тежки раздели. През 2019-а постави точка на любовта си с хубавицата Деница , с която известно време бяха безоблачно щастливи. Само две години по-рано Алекс претърпя разлъка с първата си брачна половинка Ани Тенева, с която се венчаха на дискретна гала в фамилната къща в Симеоново през 2013 година

Тогава Александър бе благополучен, само че и печален, тъй като татко му към този момент не бе сред живите, эа да го види като жених. Малко по-късно на младоженците им се роди щерка, която кръстиха с царското име Изабела. Изведнъж пътищата им се разделиха, само че раздялата мина безшумно и цивилизовано - нямаше обществени драми и ексцесии.

До съд обаче се стигна сред Александър и сестра му Албена (дъщеря на Адама от първия му брак с Адриана Палюшева) и третата брачна половинка на Тодор Колев Мария. Тримата години наред не успяваха да разделят наследството на звездата. 3а разлика от облика си в „ Опасен сексапил " Тодор Колев бе съумял да закъта настрани солидно имане под формата на недвижими парцели апартамент, два гаража и магазин в столицата, както и магазин в Благоевград.

След конфликт в съда тримата взеха решение продадоха всичко и си разделиха парите на три. Запознати издават, че сумата от продажбите надхвърляла половин милион лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР