Александър СимовВече съм убеден - четенето на произволен хороскоп има

...
Александър СимовВече съм убеден - четенето на произволен хороскоп има
Коментари Харесай

Социология за мошеници

Александър Симов
Вече съм уверен - четенето на случаен хороскоп има повече позвателна стойност, в сравнение с задълбочаването в последното изследване на " Алфа Рисърч ". Според него 52 на 100 от хората щели да гласоподават за държавното управление Денков/Габриел, в случай че били депутати.
Това към този момент е някаква астрална, божествена социология, която си играе с цифрите по този начин както господ Шива с планетите във вселената. Защото даже къс полет на обществените мрежи разкрива тъкмо противоположната картина. С изключение на някакви мизерни проценти от жълтопаветен, истерично русофобски планктон, никой не желае да чуе за кабинета на измамата. 
Защото Габриел/Денков е тъкмо това - въплащение на най-голямата неистина по време на прехода. Тези, които щяха да борят Бойко Борисов и да му бъдат опция, станаха негови съдружни сътрудници. И за добавка взеха Делян Пеевски в следващата конституционна шашма, която ни готвят. 
Хората в България са подложени на постоянна зомбификация от телевизионните екрани и непрекъснато ги заливат с агитация, която би трябвало да минава за разбор, само че даже и по този начин - ошашавени, изтормозени и ударени, добре схващат какви политически мошеници се пробват да овладеят страната и властта.
Да не забравяме, че приказваме и за " Алфа Рисърч ". Агенцията, съгласно която ПП/ДБ трябваше да са първа политическа мощ. Тоест у нас от дълго време социологията не е просвета, а тип хибридна война против здравия разсъдък на българския народ. Заради това в последните три години не остана нито един човек, който да има вяра на числата, които му стоварват като паве от телевизионните екрани и останалите медии. 
Опитът за такава брутална агитация на новото ГМО-правителство обаче е индикативен за ресурсите, които са впрегнати в оправданието на безчестието. Това е и метод за занемаряване на справедливия яд на всички, които бяха излъгани от следващата политическа пирамида на българския небосвод.
Навремето Робърт Опенхаймер се сеща за " Бхагавад-гита ", когато вижда провалите, които може да нанесе нуклеарната бомба в основаването на която взе участие. 
" Сега станах гибел, унищожител на светове ", цитира остарялата свещенна книга той.
Това е висшо определение за актуалната българска социология. Тя унищожава публичното мнение, а не го изследва. Станала е агитационен инструмент, който да наказа обществото вместо да търси истината за него. 
52 % - другия път. Това държавно управление би почнало своята работа с рекордно ниски равнища на утвърждение и ще завърши с героичен неуспех с незапомнени и негативни стойности. Не е належащо да си социолог, с цел да видиш това. Обратното е. Трябва да си социолог от " Алфа рисърч ", с цел да останеш кьорав за този развой.  
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР