Александър СимовОще в края на февруари България е изявила желание

...
Александър СимовОще в края на февруари България е изявила желание
Коментари Харесай

Лъжи, подлост и самолети

Александър Симов
Още в края на февруари България е изявила предпочитание да подари своите Миг-29 на Украйна. Това се схваща от свръхсекретен отчет на Пентагона, който беше част от изтеклите онлайн документи неотдавна. Това заяви CNN.
За следващ път служебното държавно управление ни прави на маймуни. Защото тъкмо тук ясно се вижда тяхната лицемерна тактика в чужбина да приказват едно, а в България напълно друго.
Потресаващото е, че даже самите американци правят оценка българското предложение като " предизвикателство ", тъй като страната ни би останала без авиация. Очевидно обаче това не е било проблем за управлението на страната. Щом е за Украйна подготвени сме да си оголим небето, подготвени сме да подарим всичко...
Слава на Украйна!
Долу България!
Президентът Румен Радев у нас постоянно заиграва с националните настроения. Говори против войнолюбците. Военният му министър пък разпалено твърдеше, че България няма да изпраща изтребители. И двамата в един глас стенеха против всички, които желали да оголят нашата войска.
И народът се радва, че има най-малко една институция, която ги чува и схваща.
Всичко това обаче е машинация.
Американците даже не пратиха изтребители на Украйна, само че служебната власт е изпъчила лакейски гърди и е предложила самолетите ни.
Тук не са отговорни нашите телевизионни евроатлантици. Те са дразнещи, нелепи, смешни, карикатурни и подли, само че такова заричане може да поеме единствено човек от властта. Тоест от тези, които се вършат на национално загрижени, а всъщност предават българския интерес.
Заради това от ден дневно ми е все по-трудно да схвана психодесните, които от заран до вечер вият против " президента " Радев и се слюнчат за импийчмънт.
Че президентът е от техния лагер, какво толкоз има да го ненавиждат?! Неговото държавно управление е било готово да сервира самолетите на тепсия. И го е скрило от българския народ.
Крайно време е този пестник в лицето да разсъни и последните хора, които си мислят, че имат власт, която ги пази и пази техния интерес.
Наскоро чух една стара жена да приказва, че е по-добре да има служебно държавно управление, тъй като това било гаранция, че България нямало да влезе във войната.
Като четем изтеклите документи обаче с мразовит смут разбираме, че май по-скоро ще е противоположното...
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР