Александър СимовЕдин призрак обикаля телевизионните екрани и ръси лъжа след

...
Александър СимовЕдин призрак обикаля телевизионните екрани и ръси лъжа след
Коментари Харесай

Гнусни лъжи

Александър Симов
Един фантом обикаля телевизионните екрани и ръси неистина след неистина. Това е призракът на измяната на ГЕРБ по отношение на своите гласоподаватели. Събитията от вторник безпощадно демонстрираха - Бойко Борисов е изул гащи, даде властта в ръцете на една мъничка група от политически мошеници и по всякакъв начин се пробва да показа това като висша маневра, някакъв загадъчен надвит план.
Но тъй като към този момент даже гласоподавателите на ГЕРБ са ошашавени като бели мишки в лабораторни условия след събитията във вторник Бойко Борисов незабавно прибегна до най-изпитания си номер - лъжата. Грандиозната, смазваща неистина, която медиите безрезервно да транслират.
Така от неговата уста чухме, че бил контрактуван кабинет с Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи, били разпределени министерските кресла, но Корнелия Нинова се дръпнала в последния миг. Смисълът на тази неистина е следния - Бойко Борисов, значи, е бил оставен без излаз и без избор. Той не е желал да поверява властта на Политическа партия, но са го изоставили и са го натикали в задънена улица.
Обичайната тактичност. Борисов в никакъв случай за нищо не е отговорен. Все събитията му пречат.
На провокацията първи реагира Слави Трифонов, след това се чухме и мненията на всички потопени в този казан на интригата. Те ясно обявиха, че всяка изречена от Борисов дума е неистина. Преговори за имена освен не е имало, само че даже и договарянията за съответна политика не са били задоволително качествени.
Сега обаче най-малко знаем кой е " източникът " на всички информации, че Бойко Борисов и останалите партии към този момент редят " квадратчетата " за кадровите назначения. Днес водачът на ГЕРБ употребява тази медийна димка, с цел да си напише политическото оправдание и да се избави от отговорност.
Но дано да кажем истината. От ден номер 1 ГЕРБ и Борисов не се интересуваха от никакъв различен вид за ръководство, с изключение на този с ПП/ДБ, даже и при унизителни условия. Заради това те не одобриха концепцията на Българска социалистическа партия за експертно държавно управление със период на деяние и съответна стратегия. Всичко, което Борисов правеше беше спектакъл, с цел да може през него да извива ръцете на ПП/ДБ. Дори " замразяването " на договарянията беше режисура, с цел да се прави на мъж, до момента в който овластява малцинството.
Това е мъчителната истина. Ние продължаваме да съществуваме в медийната паяжина на Борисов, изтъкана от безкрайни неистини и непрекъснати интриги. И несъмнено към този момент сме претръпнали, само че някои неща просто не би трябвало да се подминават. Има неистини, които са прекомерно гнусни, с цел да не ги разобличим. Борисов съобщи своите гласоподаватели и хвърли партията си под влака. Нека колкото желае да си търси виновници. Рано или късно множеството от жертвите ще схванат, че той е техния екзекутор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР