Александър Сано се завърна към театъра и музиката, с които

...
Александър Сано се завърна към театъра и музиката, с които
Коментари Харесай

Александър Сано се върна към театъра и музиката

Александър Сано се завърна към театъра и музиката, с които стартира кариерата си. артистът потегли по присъединяване с сътрудниците си Силвестър Силвестъров и Владислав Петров, с които неотдавна възвърнаха комедийната си музикална група Братя Мангасарян.

 

Макар в последните години да се изявява главно във филми и сериали, Сано продължава да играе в постановката на Теди Москов „ Редки тъпанари “. От тази пролет пък ще се изявява в още два спектакъла, като единият е със симфоничен оркестър.

 

Покрай актьорските му изяви, музикалният гений на Александър Сано остава на втори проект.

Вероятно малко на брой си спомнят, само че Сано е казвал, че не може да си показа живот без музика, защото най-малко за него подобен не съществува.

 

От дете върви на уроци по пиано. Като младеж образува дружно с другари първата пънк група в Русе. Още като студент бъдещият артист стартира да се изявява във вариететен спектакъл „ Албена “. В групата Братя Мангасарян, Сано е с псевдоним Среброто, Силвестър е Зюмбюл, а Владислав – Кулю. Актьорите се изявяват в личния си жанр манга хип-хоп, както го назовават – комбинация от хип-хоп, пънк и етно детайли с иронични текстове.

 

Въпреки огромния си триумф, те преустановяват общата си активност след 2006 година по тази причина бе огромна изненада, когато през ноември, м.г. тримата се събраха на концерт в София, а от този февруари потеглиха по концерти. Към момента триото работи стремително по нови части.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Александър Сано Силвестър Силвестъров Владислав Петров Теди Москов „ Братя Мангасарян “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР