Александър Ракич сподели клетката с бившият претендент за титлата в

...
Александър Ракич сподели клетката с бившият претендент за титлата в
Коментари Харесай

Ново поражение за Антъни Смит

Александър Ракич показа клетката с някогашният кандидат за купата в полутежка категория Антъни Смит. Двамата бяха основна борба на галавечерта UFC Fight Night 175, която се организира доскоро в Лас Вегас. Всички чакахме здрав конфликт в стойка, само че не по този начин се случиха нещата. В началото на багра Ракич вкара доста тежки ритници на Смит, който загуби баланс и падна на земята. Смит някак си взе гърба на Ракич, който обърна нещата в своя изгода и вкара здрав граунд енд паунд на Антъни. Тотална доминация от страна на младото момче в първия рунд.

В началото на втория Антъни вкара мощни удари на своя противник, който незабавно придвижи борбата на земята. Ракич още веднъж засипа Смит с удар и опита да го събмитне, само че не съумя. До края на рунда Ракич господства. Между почивките от екипа на Смит му споделиха да търси привършване, тъй като губи срещата. Антъни обаче не съумя да направи нищо, с което да заплаши своя противник. Ракич разтресе Смит с ритник в тялото и главата при започване на последния рунд. Александър още веднъж означи срутване и заложи на граунд енд паунд.

Към края Антъни съумя да се изправи, само че към този момент нямаше време да направи каквото и да било. Битката стигна до решение, което беше единомислещо в интерес на Ракич - (30-26, 30-27, 30-27). С тази победа Ракич се връща на победния път, откакто идваше със загуба от Юздемир. Смит от своя страна отново се показва едва и навлиза в серия от 2 следващи загуби.
View this post on Instagram
on Aug 29, 2020 at 8:29pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР