Александър Николов ще може да вземе пълноценно участие във втория

...
Александър Николов ще може да вземе пълноценно участие във втория
Коментари Харесай

Официално! Алекс Николов е възстановен за мача с Финландия

Александър Николов ще може да вземе пълноценно присъединяване във втория дуел на България от Европейското състезание за мъже против Финландия. Срещата е през днешния ден, 31 август, от 20:30 ч. в зала „ Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна.

 Младата звезда на мъжкия народен тим на България и на италианския Кучине Лубе (Чивитанова) бе повален от вирус в навечерието на старта на шампионата на Стария континент, на което страната ни е съдомакин. Сериозна дехидратация попречи на 19-годишния посрещач да разгърне капацитета си в първия мач против Испания, изгубен с 1:3. Николов влезе в игра в третия гейм и включването му незабавно се отрази, само че силите му бързо го напуснаха и той не съумя да даде нужната поддръжка.

Лекарският щаб на българския народен тим е съумял да възвърне Алекс Николов, както и разпределителя Георги Братоев, който бе обиден от същия вирус малко по-рано. Така, преди дуела с Финландия, всички в състава на Пламен Константинов са здрави. Отборът направи през днешния ден последна подготовка в зала " Конгресна " преди конфликта.

 Финландия започва с победа ЕвроВолей 2023, като нощес се наложи изрично над Хърватия с 3:0 гейма и заема първо място във краткотрайното класиране на потока.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР