Александър Гавалюгов и съотборниците му от сборния отбор на талантите

...
Александър Гавалюгов и съотборниците му от сборния отбор на талантите
Коментари Харесай

Гавалюгов и компания в спор за бронза в Задар

Александър Гавалюгов и съотборниците му от сборния тим на гениите NGT Zadar ще спорят за бронзовите медали от шампионата в Задар. Тимът на българина остана втори в класирането на своята група " B ", откакто нощес Барселона надигра Задар със 78:70, което обезпечи билет за финалния мач през днешния ден на каталунците. 
 Гавалюгов изтормози Барселона в Младежката Евролига Гавалюгов изтормози Барселона в Младежката Евролига
Испанският исполин приключи на първото място в класирането с съвършен баланс от 3-0, до момента в който NGT Zadar остана втори в таблицата с 2-1. Днес от 15:30 часа Гавалюгов и компания излизат против Цедевита Олимпия Любляна в борба за третото място в крайното класиране. 
 Гавалюгов и тимът му изковаха втора победа в Загреб, чакат неверна стъпка от Барселона Гавалюгов и тимът му изковаха втора победа в Загреб, чакат неверна стъпка от Барселона
От 17:45 пък стартира финалът сред Барселона и спечелилия в другата група - Сарагоса. Двата отбора ще дефинират първенеца в шампионата в Задар, като също по този начин ще се борят за третата квота за Финалния шампионат в Каунас през май. За там към този момент се класираха спечелилите от първите два шампионата - Бадалона и Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР