Александър Дунчев днес напусна Продължаваме промяната. Той обяви решението си

...
Александър Дунчев днес напусна Продължаваме промяната. Той обяви решението си
Коментари Харесай

Зелените каузи не са нито силата, нито сред приоритетите на Промяната: Александър Дунчев обяви, че напуска ПП

Александър Дунчев през днешния ден напусна " Продължаваме промяната ". Той разгласи решението си във Facebook четири дни след старта на предизборната акция.

По думите му съществена причина за напускането на партията е това, че зелените дела не са " нито силата, нито измежду целите на Промяната ".

" Пожелах през днешния ден триумф на сътрудниците от Промяната на изборите, като публично се отдръпнах от партията. Причината е елементарна. До скоро имах подозрение, само че към този момент съм 100% уверен, че зелените дела не са нито силата, нито измежду целите на Промяната. В което няма нищо неприятно - просто загубихме една година да се надлъгваме. И с цел да се убедите сами бих желал да Ви споделя къс преглед на всички невероятни старания, триумфи и драми, които от 15 година споделяме със стотици лесовъди, доброволци, природозащитници и публицисти в отбрана на Зелената идея за опазването на българските гори. Една идея, която не съумях да кача на кораба на Промяната, само че идея, която се надявам с Вашата помощ и с общи старания да продължим да гоним до цялостен триумф. "
https://www.facebook.com/photo/?fbid=179338948175128&set=a.102600575848966
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР