Алекс Петканова заведе сина си Габриел на първата му ваканция

...
Алекс Петканова заведе сина си Габриел на първата му ваканция
Коментари Харесай

Алекс Богданска отведе Габриел, той вдигна висока температура на екзотична дестинация

Алекс Петканова заведе сина си Габриел на първата му почивка за годината. Звездната мама е с момченцето си на топла и екзотична дестинация, само че към момента не е ясно къде. 

Инфлуенсърката обаче сподел на стори, че Габриел е пътувал за първи път на аероплан, а преживяването е несъмнено нещо, което ще запомни. Най-вероятно освен поради преживяването, само че и тъй като е пътувал над 10 часа в самолета.

Виж още: Хесусе и майко блага! Актуалната Гущерова и някогашната си простиха, ето какво стана! 

По време на полета Алекс споделя, че Габриел е вдигнал много висока температура - цели 39.6, което сигурно не е било прелестно за него, само че и за самата Петканова. 

Развоят на събитията обаче наподобява е позитивен, тъй като Алекс и Габи са стигнали хотела си, който наподобява първокласен, в случай че съдим от видеото, което звездната мама качи на стори в Instagram.

Виж още: Карен с красиво пояснение в обич към Златка, приел е Благой-младши за собствен наследник

Иначе Алекс изпрати една сполучлива, само че трудан година. Тя се раздели с Дани Петканов, само че двамата съумяха да запазят другарски връзки. Тази Коледа трябваше да е първата на двамата, в която да не са дружно, само че това не се случи. Всъщност някогашните сътрудници се събраха точно в името на Габриел и посрещнаха празника в курортното селце Рибарица. 

Виж още: 5 скъпи урока за пълностоен живот от Антоанет Пепе 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР