Алекс Петканова гостува тази сутрин в студиото на „Тази събота

...
Алекс Петканова гостува тази сутрин в студиото на „Тази събота
Коментари Харесай

Алекс Петканова си купила апартамент с инфлуенсърството!

Алекс Петканова гостува тази заран в студиото на „Тази събота на неделя“, а това, което показа, сигурно ще провокира мощна вълна от мнения в обществените мрежи.
Напористата инфлуенсърка, която за втора поредна година е и V-reporter и водещ в цифровата графа „Гласът зад кадър“ в „Гласът на България“, прави какво ли не пред камера, единствено и единствено, с цел да задържи за по-дълго вниманието и мненията към себе си, призна какво тъкмо си е купила с първите пари, извоювани от инфлуенсърство.



„От дребна обича да се демонстрирам, само че от 2013-а разбрах, че персоналният ми живот е забавен за хората, когато започвах да споделям в Инстаграм. За мен това е специалност, щом ми носи приходи и отстранявам от времето си. Купих си апартамент от първите извоювани пари от инфлуенсърство, само че ми лиши години. А това че имам над половин милион почитатели, ме кара да се усещам потребна на хората“, споделя моделката и издава някои от тънкостите на специалността.

Става ясно, че е доста значим часовия диапазон на шерване, тъй като би трябвало да качваш фотоси и видеа в тъкмо несъмнено време, всяка обществена мрежа има избран логаритъм. И колкото по-често качваш, толкоз по-добре. Всеки би трябвало да знае какво да гледа и какво да търси. „Искам да популяризирам избран бранд, а не още пет други – по тази причина съм отказвала на някой марки и също не съм приемала да популяризирам противозачатъчни“.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР