Алекс Окслейд-Чембърлейн призна, че е привилегирован и изпитва гордост от

...
Алекс Окслейд-Чембърлейн призна, че е привилегирован и изпитва гордост от
Коментари Харесай

Алекс Окслейд-Чембърлейн е горд да играе за Ливърпул

Алекс Окслейд-Чембърлейн призна, че е фаворизиран и изпитва горделивост от обстоятелството да е удължил контракта си с Ливърпул през предходната година. Английският национал се съгласи за нов тригодишен контракт на старта на този сезон, което бе „ награда” след контузията в коляното, която го извади за цялата предходна акция.

Окслейд-Чембърлейн дойде на „ Анфийлд” с трансфер за 35 млн. паунда от Арсенал и благодари на „ червените” за поддръжката, която е оказана по време на травмата, която лекуваше играча. „ Това бе огромен миг за мен. Наистина съм разчувствуван след контузията. Говорихме доста преди да реализираме единодушие, което значи доста за мен”, сподели халфът пред уеб страницата на Ливърпул.

„ Да играеш за подобен тим, който по този начин те поддържа, е феноменално. Травмата ми беше такава, че или може да ми усъвършенства кариерата или да я срине до основи. Клубът ми предложи контракт във времена, които може би са рискови за институцията, само че това единствено сподели какъв брой религия имат в мен да се възстановя и да оказа помощ. След контузия в колената никой няма гаранция по какъв начин ще се върнеш на терена, което е превъзходно за мен”, сподели още той.

„ Чувствам се фаворизиран и изпълнен с горделивост и чест да удължа времето си в този необикновен футболен клуб с невероятни играчи. Това е един от обичаните ми моменти с фланелката на Ливърпул през сезона”, сподели още Окслейд-Чембърлейн.

Полузащитникът има 30 мача за „ червените” във всички съревнования до момента през сезон 2019/20. От тях 18 са като титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР