Алекс и Дани Петканови станаха за смях на цяла България

...
Алекс и Дани Петканови станаха за смях на цяла България
Коментари Харесай

Страшна гавра с Петканови заради раздялата

Алекс и Дани Петканови станаха за смях на цяла България с сполучливия си опит да усилят почитателите си в обществените мрежи, като симулират разлъка. Двамата в действителност съумяха да трансфорат едночасовото си филмче, в което се карат за един апартамент в най-гледаното за декември, само че пък би трябвало да търпят да бъдат осмивани обществено. Вчера по този начин постъпи Лъчо от „ СкандаУ “, който в изявление за bTV с усмивка на уста заяви, че този път в действителност е скаран с дуетната си половинка Тото, а повода е апартамент.

„ Не знам дали е за хубаво или неприятно, само че този път жълтите медии познаха. Скарахме сме с Тото. Той си взе апартамент на негово име. Каза, че изкарва повече пари от мене и си купи апартамент “, изцепи се Лъчо, а в гаврата се включи и красивата му половинка. Рали разгласи, че и тя желае апартамент, само че е подготвена да го препише на детето-така, както в последна сметка постъпи Алекс в разногласието с мъжа й Дани. нищо чудно дуетът да пусне и ария, в която да осмее инфлуенсърите.

Думите им бяха посрещнати с презрителна усмивка и от водещия Николаос Цитиридис, а явно това няма да е първата подигравка в народен ефир със семейство Петканови. Двамата не престават да упорстват, че са били на крачка от раздялата, като даже Алекс тръгнала да се изнася, само че тогава синът й се разболял и тя останала при брачна половинка си.

Те се трансфораха в най-одумваната двойка в последните дни и се радват на сериозен интерес от рекламодатели, само че заплащат за това с насмешки в народен ефир.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР