Алек успя да победи емигранта Иван Гинчев в дуела във

...
Алек успя да победи емигранта Иван Гинчев в дуела във
Коментари Харесай

Иван Гинчев аут от фермата, футболистът Алек го разката

Алек съумя да победи емигранта Иван Гинчев в дуела във „ Фермата “ довечера. Футболистът не му остави никакъв късмет и завоюва борбата за оцеляване с 12:3 точки. Въпреки, че Гинчев му взе първите две игри, спортистът се нахъса и завоюва останалите три. Сред тестванията на двамата фермери бяха дърпане на съперника с въже, изтегляне на тежка каруца през трудности, пукотевица с брадви по цел и лост със 110 кг тежести.

На няколко пъти по време на силовите осъществявания емигрантът Гинчев съвсем изгуби схващане от старания, само че продължи да се бори за оставане в риалитито даже и откакто се обади остаряла негова травма на кръста. Преди да си тръгне Гинчев изясни, че „ Фермата “ се е появила в точния миг за него и най-големия мрънкач в шоуто си потегля преклонен. „ Бях пред цялостен срив преди да дойда, бях дроб-сърма. Исках да дойда, тъй като тука няма телефони, няма нелепости, няма запушване, няма лудница. Ставаш, чукаш си пирончета и мозъкът си почива “, изясни Гинчев.

Той беше един от участниците, които влязоха в най-вече разногласия по тематиката за емигрантите, която тази година е изключително настояща в предаването. И макар, че беше безапелационен, че на този стадий не би живял у нас, Гинчев не спести и признанията си на патриот. „ За мен България не е 4 граници, аз се усещам българин, където и да отида. Родил съм се българин, ще пребивавам като българин, ще умра като българин “, съобщи той преди да напусне „ Фермата “.

Драмата на вечерта беше дали влюбения футболист Алек ще си тръгне и ще се раздели с гимнастичката Валерия и дали това не е по-добрият вид за него. Гимнастичката не можеше да гледа част от борбите от терзание, а Алек за следващ път съобщи, че желае да се върне единствено поради нея. Преди ден старозагорската красавица беше решена да му заяви, че те могат да бъдат само другари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР