Алек Болдуин беше щракнат в Ню Йорк от папараци в

...
Алек Болдуин беше щракнат в Ню Йорк от папараци в
Коментари Харесай

В очакване на 7-то дете: Ето как Алек и Хилария отпразнуваха неговия 64-и рожден ден!

Алек Болдуин беше щракнат в Ню Йорк от папараци в деня на неговия 64-ти рожден ден.

Актьорът, който чака 7-то си дете от своята брачна половинка Хилария, бе в нейната компанията, а на разходката двамата бяха съпроводени от 4 от своите наследници и тяхната бавачка.

Alec Baldwin and pregnant wife Hilaria step out for first time since 'surprise' baby news
— NewsfeedsMedia (@NewsfeedsMedia)

Съвсем неотдавна Болдуин се завърна от Италия, където взе участие в снимането на два коледни кино лентата.

В същия ден Хилария написа затрогващо обръщение за празника на брачна половинка си в Instagram, където насочи препоръка към последните 6 месеца, които бяха изключително сложни за артиста. Припомняме, че на снимачната площадка на кино лентата Rust почина операторката Халина Хътчинс. Куршумът бе заимствуван от револвер в ръцете на Алек Болдуин, следствието по случая към момента тече, а той отхвърля да е натискал спусъка.

“Ти си мъж, който е изживял невероятни момента, давал си на доста хора и си изживял толкоз невероятна болежка, която е оставила забележим белег на контузия.” - написа Хилария в своя пост.

The killer and the fake latina. Alec Baldwin and Hilaria step out after 'surprise' baby news via
— Adolf Walter Jr. (@starsonb)

“Понякога, в най-тъмните и тъжните си моменти, ме питаш дали в случай че знаех всичко, през което ще се наложи да минем, щях да си потегли преди 11 години, когато се срещнахме? Извиняваш ми се през сълзи, поради нещата, които ни донесе този живот на популярност. Чувстваш, че си ме вързал и че съм седяща цел. Аз не виждам нещата по този метод и отговорът на този въпрос е: Бих го направила милион пъти, Алек.” - добави тя.

“Щастливите моменти, страшните моменти, пристрастеността, тъгата, невероятните хора, фрустрацията, объркването, приключенията, смехът … това да бъда брачна половинка и майка. Да, Алек … бих го направила още веднъж, и още веднъж. Знам, че животът е по едно и също време сладостен и горчив.” - добави тя.

“На твоя рожден ден желая да ти припомня, като твоята най-хубава другарка, да живееш живота си. Тези, които те познаваме в действителност, познаваме сърцето ти, куража ти, твоите страхове, твоите недостатъци, твоите мощни страни и твоите наслади … желаеме да живееш и да се наслаждаваш на всеки един миг. Намали отрицателния звук. Той те разсейва от смисъла на живота” - написа още Хилария.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР