Алехандро Давидович Фокина победи драматично със 7:6 (4), 4:6, 7:6

...
Алехандро Давидович Фокина победи драматично със 7:6 (4), 4:6, 7:6
Коментари Харесай

Алехандро Давидович Фокина отстрани Каспер Рууд в Торонто, Милош Раонич също отпадна

Алехандро Давидович Фокина победи трагично със 7:6 (4), 4:6, 7:6 (4) Каспер Рууд в мач от третия кръг на шампионата по тенис от сериите " Мастърс " в Торонто (Канада) с награден фонд от 7 622 925 $.

Испанецът завоюва мъчно първата част, а по-късно дуелът беше пресечен за повече от 90 минути поради дъжд. Поставеният под номер 3 в схемата норвежец беше на две точки от триумфа в срещата, откакто поведе с 5:3 и 30:0 в третия сет, само че в последна сметка загуби след още един тайбрек след над три часа на корта.

Давидович Фокина записа 58 печеливши удара и игра нападателно в последните стадии на третата част, класирайки се за четвърти път на четвъртфиналите на шампионат от сериите " Мастърс 1000 ".

" Запазих централизация във всяка една точка. Той беше покрай успеха, само че аз не се предадох. В дългите разигравания имаше много напрежение. Когато пробих за 4:5, демонстрирах, че имам сили да печеля срещата ", съобщи Фокина, който реализира петия си триумф против играч от топ 10 на международната класация.

Заемащият 37-ма позиция в класацията на АТП испанец ще се изправи против Макензи Макдоналд в идващия кръг на шампионата. Представителят на Съединени американски щати победи с 6:3, 6:3 канадеца Милош Раонич за 71 минути.

28-годишният Макдоналд ще играе за дебютен път в кариерата си на четвъртфинал в шампионат от сериите " Мастърс 1000 ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР