“Алегри? Помня го малко като играч, той беше бавен халф.

...
“Алегри? Помня го малко като играч, той беше бавен халф.
Коментари Харесай

Савичевич: Пиоли е по-добър от Саки, Капело и Анчелоти

“Алегри? Помня го малко като състезател, той беше муден халф. Като треньор обаче той е суперзвезда. Той схваща футбола и играчите. Спечелил е много титли и ще завоюва още много. Дали към момента съм почитател на? О, да, по какъв начин да не помни този тим? Аз съм президент на черногорската футболна федерация и почитател на, само че синът ми Владо е по-голям последовател. Той е част от почитател клуба на в Подгорица и беше в агитката на тима за купона в Реджо Емилия (за шампионския мач на ”росонерите ” - б.р.). Направи фотоси и ги качи във Facebook. Гледах по малкия екран и това ми достави огромно наслаждение.

Заслугата е на Пиоли. За мен той е по-добър от Саки, Капело, Дзакерони, Анчелоти, Алегри. Всички те имаха огромни първенци - Гулит, Ван Бастен, Барези, Уеа, Бобан, Шевченко, Кака, Пирло, Зеедорф, Ибрахимович. Пиоли обаче имаше млад състав, с който да работи и на който да оказва помощ. Ето за какво неговото достижение е най-голямо. Кои ще са съперниците на през този сезон? Обичайните любимци - и. Нека забележим по какъв начин ще завърши трансферният прозорец, по какъв начин ще си подредят съставите и какви проблеми ще имат. Не е елементарно да събереш толкоз доста първенци и характери.

Вярвам в завръщането на, тъй като имат гении като. Много го одобрявам, може би той е най-хубавият италиански състезател. Когато му се получат нещата, той те шокира.? Гледах го няколко пъти по малкия екран и на финала на Лигата на конференциите. Очаквах да бъде по-…, по-…, дано кажем повече състезател. Той и не ме убедиха. Накрая Моуриньо празнуваше по този начин като че ли е спечелил Шампионската лига. Той обаче също е добър и си остава топ ментор. Той проби в Италия и в цяла Европа, като ще бъде запомнен като популярен треньор ”, разяснява Савичевич пред Sportweek.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР