Алберт Попов записа 27-мо време в първия манш на валидния

...
Алберт Попов записа 27-мо време в първия манш на валидния
Коментари Харесай

Алберт Попов се класира за втория манш на слалома във Флахау

Алберт Попов записа 27-мо време в първия манш на годния за Световната купа по ски-алпийски дисциплини, който се организира в австрийския зимен център Флахау.

Попов се спусна с 35-ти стартов номер по пистата „ Херман Майер “ и направи едно относително консервативно минаване сред вратите, откакто до в този момент през сезона не се класира за нито един втори манш, а в последните два слалома даже не приключи първия. Така той остана на 2.09 зад водача след първото втурване Клеман Ноел (Франция), който за втора поредна седмица печели първия манш, откакто той направи това и в Аделбоден (Швейцария) в неделя.

 Image

С изоставането си от 2.09, Попов приключи на 0.31 пред Джулиан Раукфус (Германия), който е последният играч класирал се за втория манш. Германецът също и състезателят направил това с най-заден стартов номер, защото той мина 49-ти по трасето.

А в челото Ноел има преднина от 0.23 по отношение на Себастиан Фьос-Сьолеваг (Норвегия), до момента в който трети с пасив от 0.25 е представителят на домакините Мануел Феллер.

Вторият манш на първия от два слалома планувани във Флахау този уикенд би трябвало да стартира в 13:30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР