Албанският премиер Еди рама остана верен на стила си, като

...
Албанският премиер Еди рама остана верен на стила си, като
Коментари Харесай

Албанският премиер по маратонки на срещата "мини Шенген" в Охрид

Албанският министър председател Еди рама остана правилен на стила си, като се появи с мрачен костюм и черни маратонки Адидас на среща със сръбския президент Александър Вучич и премиера на Северна Македония Зоран Заев в Охрид.

Снимка: EPA

Еди Рама постоянно е подложен на критика за стила си на срещите с сътрудниците на високо ниво, където постоянно се появява с костюм и маратонки.

Снимка: EPA

Той се появи в костюм и маратонки и на лидерската среща " Стратегически разговор за Западните Балкани " преди дни в Женева.
Сърбия приключи градежа на правата Ниш – Димитровград от Коридор №10 Така пътуването от Калотина до Белград ще става единствено по автомагистрала
Снимка: EPA

В Охрид през вчерашния ден и през днешния ден се организира среща за по този начин наречената самодейност " мини Шенген " за свободно придвижване на хора, артикули и капитали в Западните Балкани.

Срещата за самодейността е сред Сърбия, Северна Македония и Албания, а през днешния ден продължава в уголемен състав, съобщи Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

Сръбският президент Александър Вучич и министър председателите на Северна Македония и Албания Зоран Заев и Еди Рама нощес договориха в Охрид съответни ограничения, които да подобрят развиването и привлекателността на трите страни за вложители.

Днес към тях се причислиха и босненският министър председател Денис Звиздич и черногорският министър на стопанската система Драгица Секулич.
https://btvnovinite.bg/svetut/sarbija-zavarshi-stroezha-na-otsechkata-nish-dimitrovgrad-ot-koridor-10.html

Сред ограниченията, които са договорили нощес Вучич, Заев и Рама, са опция за пътешестване сред трите страни единствено с персонална карта, както и взаимно признание на дипломите за обучение и квалификациите, което да обезпечи свободно придвижване на работна ръка.

За улеснение на придвижването на артикули е контрактувано въвеждане на 24-часово работно време на всички инспекционни служби, и основно на фитосанитарните и ветеринарните инспектори, както и сливане в един пакет на всички документи, нужни за пренос на артикули в границите на страните членки на самодейността.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР