Албанската прокуратура възбуди срещу двама руснаци и петима чехи, извършен

...
Албанската прокуратура възбуди срещу двама руснаци и петима чехи, извършен
Коментари Харесай

Албания уличи двама руснаци и петима чехи в шпионаж по време на военно учение

Албанската прокуратура възбуди против двама руснаци и петима чехи, осъществен по време на ученията на НАТО „ Defender Europe 21 “, оповестява порталът на албанския „ Daily News “.

Албанската полиция даде на прокуратурата материали за следствие на съветските жители Георги Буданов и Владислав Черкасов, които са посетили страната по време на ученията на НАТО през май-юни. Те са обвинени в събирането на информация.
 Германия задържа съветски жител по съмнение в шпионаж Германия задържа съветски жител по съмнение в шпионаж
Правоохранителните органи на Германия са задържали жител на Русия по искане на Главна прокуратура. Мъжът работи в един от немски...

" По-рано прокуратурата разпореди специфични задания на полицията, в това число скрито наблюдаване на първокласен хотел в Тирана, с цел да дефинира с кого са се срещали съветските жители. Отделът за битка с тероризма ще бъде неотложно известен ", написа вестникът.

Петима чешки жители, които също са обвинени в шпионаж, са влезнали в на 1 май преди началото на учението и са останали в страната 10 дни. Чехите, изключително Филип Чапек, са привлекли вниманието на албанските управляващи, откакто са почнали да обикалят военните бази с наета кола и да остават там за малко, което се удостоверява от данните на GPS. Те също са обвинени, че са снимали войски на НАТО, участващи в ученията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР