Албания бе обхваната от много лошо време с поройни дъждове,

...
Албания бе обхваната от много лошо време с поройни дъждове,
Коментари Харесай

Лошо време скова Албания: Буря, градушки, сняг, прекъснати пътища, прелели реки

Албания бе обхваната от доста неприятно време с поройни дъждове, гръмотевици и мощен вятър, градушки, а в северните и източните елементи и сняг, заради което държавното управление посъветва жителите да не излизат на открито без нужда, оповестяват локалните медии.

Тирана и Лежа са покрити от сняг, реките Шкумбин и Вьоса преляха, заради свлачища на камъни се стигна до спиране на придвижването по доста пътища.

Снегът затрудни и придвижването по откритата през вчерашния ден автомагистрала " Руга е Арбрит ", където се е образувала колона от към 100 автомобила заради неизчистените платна, оповестява Болкан уеб.



Заради високи талази е неразрешен и морският превоз.

Според информации на албанския " Топ ченъл " в село Виньол, област Пешкопия, реката е заляла моста и той е негоден. Десет фамилии са изолирани и няма връзка с тях, заяви малкия екран.

Вицепремиерът Арбен Ахметай прикани жителите на цялата територия на страната да заобикалят придвижването на открито без нужда. Той увери хората, че управляващите са напълно ангажирани да вземат нужните ограничения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР