Албанец беше арестуван, след като уби три жени и рани

...
Албанец беше арестуван, след като уби три жени и рани
Коментари Харесай

Мъж уби три жени и рани още три в Албания

Албанец беше задържан, откакто умъртви три дами и рани други три в границите на по-малко от час  в Тирана, заяви албанската телевизия „ Топ Ченъл “. След часове гонене създателят на тройното ликвидиране в албанската столица Рамазан Хутра е хванат от полицията и задържан.

Suspected murderer of three women and three other injuries is arrested in Tirana via
— Top Channel English (@topchannel_eng)
Първоначално Хутра се опитал да вземе пари от жена в Тирана, като я наръгал с нож в ръката, а по-късно се отправил към дома на някогашната си брачна половинка и околните ѝ, където стрелял с автомат по нея и дамите от фамилията ѝ. 

При стрелбата умират сестрата на някогашната брачна половинка на Хутра и дамата на брат ѝ, а някогашната му брачна половинка и нейната майка са ранени и в този момент за тях се поставят медицински грижи.

По-късно Хутра напуща мястото с автомобила си, с цел да извърши още едно закононарушение, написа медията. Според очевидци от черен автомобил, позициониран до жилището на 31-годишната Етлева Курти, са създадени три изстрела против дамата, която в същото време се намирала в двора на постройката. Тя е убита на място.

Triple murder in Tirana: Perpetrator still at large
— TemA English (@EnglishTema)
Според албанската полиция Рамазан Хутра е възможният причинител на убийството на 31-годишната жена поради предходен спор сред него и брата на жертвата в пандиза.

Хутра и преди години е бил арестуван  за ликвидиране на друга своя някогашна брачна половинка с нож, за задържане на майка си и снаха си като заложници, както и за принуждение на снаха си, добавя „ Топ Ченъл “. 

Последното обвиняване към него е от 2022 година, когато Хутра е задържан за домашно принуждение поради побой над бременната си жена и обвинявания към нея, че детето, което носи, не е от него. Завръщането на някогашната му брачна половинка в дома на родителите ѝ, където е осъществена стрелбата тази сряда, усложнило обстановката дотолкоз, че Хутра заплашил с убийството след излизането си от пандиза.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР