Алба Гарсия е поредната млада жена, която прибягва до социалните

...
Алба Гарсия е поредната млада жена, която прибягва до социалните
Коментари Харесай

Млада жена с гневно послание към работодателите

Алба Гарсия е следващата млада жена, която прибягва до обществените медии, с цел да изкаже възмущението си от това какъв брой мъчно е за младежите през днешния ден да си намерят работа, още повече пък, в случай че тя им е първа.

Според нея повишените условия в композиция с нужните години опит, за които упорстват огромна част от работодателите, съставляват съществено затруднение за младите фрагменти да стартират работа където и да е.

Тя е почнала да търси работа по разгласи в интернет, когато попаднала на оферта за позицията продавач-консултант във верига магазините TEDI.

 

" Забележете, желаят две години опит и най-малко два езика, образование на не знам си какво и стаж от не знам си какъв брой време! Прощавайте, само че в случай че имах подобен опит и говорех 8 езика, едва ли щях да си диря работа в TEDI, " разпалено изяснява тя.

" Сякаш ви би трябвало авиоинженер, който да прекарва баркода на касата! Схващате ли защо приказвам “, добавя тя, като още един път акцентира, че критериите за работа са прекомерно високи.

Голяма част от потребителите са съгласни с недоволството на младата жена, признавайки, че в реалност бизнесът има свръхголеми упования към по-младите хора, написа " Факти ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР