Ал-Насър подготвя пореден сериозен трансфер за лятото. Саудитският клуб се

...
Ал-Насър подготвя пореден сериозен трансфер за лятото. Саудитският клуб се
Коментари Харесай

Ал-Насър се прицели в защитник на Манчестър Юнайтед

Ал-Насър приготвя следващ сериозен трансфер за лятото. Саудитският клуб се е прицелил в бранителя на Манчестър Юнайтед Алекс Телеш, разкрива " Апелативен съд ". Бразилецът сега е чартърен в Севиля, само че правата му се държат от " алените дяволи ". Договорът му обаче изтича през лятото и той ще си тръгне като свободен сътрудник.

30-годишният ляв бек сигурно ще има много варианти пред себе си. Един от разновидностите е Севиля да го задържи за непрекъснато. Очаква се и други клубове да насочат предложения.
 Ал-Насър победи Ал-Раид с ранен гол на Роналдо и редуцира изоставането до първото място Ал-Насър победи Ал-Раид с ранен гол на Роналдо и редуцира изоставането до първото място
Един от претендентите за подписа на бранителя ще бъде Ал-Насър, който има огромни упоритости да построи още по-силен състав, откакто към този момент притегли Кристиано Роналдо в редиците си. Саудитците ще би трябвало много да се постараят, с цел да убедят Телеш да избере тяхната оферта, защото желанието на играча е да продължи да играе в Европа. От друга страна обаче те могат да извадят много солидна оферта във финансово отношение, каквато бразилеца надали ще получи от различен клуб.

Иначе Алекс Телеш възроди кариерата си след прехвърлянето си в Севиля. Този сезон той има 32 мача и 3 асистенции във всички шампионати и оказа помощ на андалусийци да доближат до 1/2-финал в Лига Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР