Актьорското шоу на bTV Комиците и приятели“, което забавлява зрителите

...
Актьорското шоу на bTV Комиците и приятели“, което забавлява зрителите
Коментари Харесай

„Комиците и приятели“ се завръщат

Актьорското шоу на bTV „ Комиците и другари “, което забавлява феновете от 2006 година насам, се завръща с нова доза спектакли на 9 септември от 22, 30. Превърналото се в ефирен и културен феномен комедийно предаване ще предложи обичайния първокачествен комизъм в осъществяване на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и Васил Драганов, гарниран с голям брой от техните другари. От понеделник до сряда актьорите ще залагат на нови облици и приятни изненади, тематиката за българщината в подтекста на нашата актуалност. Задавайки въпроса „ На какво се е смял българинът преди, на какво се смее в този момент и на какво ще се смее на следващия ден? “, шоуто ще показа по несравним начим нравите в обществото и героите на днешния ден.

От 9 септември, всеки понеделник, вторник и сряда, феновете на bTV още веднъж ще могат да прекарват фамилните вечери с авторски скечове, хитови песни, изящни хореографии, специфични осъществявания, неповторими импровицации и провокации към публиката. По традиция на сцената на „ Комиците и другари “ ще излязат и едни от най-популярните персони от българския публичен живот, с цел да споделят своят гений и възприятие за комизъм. А обичаните комедийни артисти ще се борят с недъзите в обществото с усмивка и ще предизвикват обичайните български добродетели.

„ Комиците и другари “ обичайно се подрежда измежду топ 5 на най-гледаните излъчвания всеки месец. Близо 900 000 души са обичайна междинна публика на шоуто през пролетния ефирен сезон на 2019-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР