Актьорите от Общински куклен театър – Благоевград радват малчуганите с

...
Актьорите от Общински куклен театър – Благоевград радват малчуганите с
Коментари Харесай

Общински куклен театър – Благоевград с представления в детските ясли и градини на територията на града

Актьорите от Общински куклен спектакъл – Благоевград радват малчуганите с визити в детски ясли и градини. С известни просветителни и забавни представления те усмихват децата и основават топли и запаметяващи се страсти. Представлението „ Приказка за Ох “ се игра в ДДЯ № 10 „ Макове “, ДДЯ №2 „ Радост “ и ДДЯ №9 „ Лебедче “. Играта на актьорите Дияна Георгиева и Атанас Димитров се трансформира в паметен театър.

Предстоящите визити ще бъдат с постановката „ Трите прасенца “, като актьорите Наталия Петкова, Десислава Чардаклиева и Виктор Кападжиев ще зарадват децата в ДГ №2 „ Св. Богородица “, ДДЯ №5 „ Конче Вихрогонче “, ДГ №6 „ Щастливо детство “. Тя към този момент се игра в държавна такса „ Детелини “, където децата бяха възторжени от преразказаната приказка.

Постановката „ Приказка за Ох “ е дело на режисьора Таня Михайлова, сценографията и куклите на Миглена Методиева, а музиката е на Георги Красимиров-Герасим.

Представлението „ Трите прасенца “ е с режисьор-постановчик Галина Савова, сценографията и куклите са на Стефка Кювлиева, а музиката е на Георги Красимиров-Герасим.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР