Актьорите могат да попаднат в немалко неловки ситуации докато снимат

...
Актьорите могат да попаднат в немалко неловки ситуации докато снимат
Коментари Харесай

Да заснемеш секс сцена с жената на режисьора: неловката история на Киану Рийвс

Актьорите могат да попаднат в значително неловки обстановки до момента в който снимат филм, само че част от работата им е да преглътнат срама, страха и неувереността и да свършат работата си. И Киану Рийвс, един от най-големите експерти в Холивуд, има какво да опише. 

Киану Рийвс си спомни неуместен миг, в който му се е наложило да заснеме секс сцена с чилийската актриса Лоренца Изо , съпругата на режисьора Ели Рот, докато самият Рот гледал в профил. 58-годишната звезда от " Джон Уик " показа занимателната случка по време на присъединяване в шоуто на комика Джими Кимъл.
                             

В трилъра  " Чук-чук "  от 2015 година Киану играе мъж, който е прелъстен от две мистериозни млади дами (изиграни от Лоренца и Ана Де Армас), преди да бъде замесен в смъртоносна игра на котка и мишка, в която те се обръщат срещу него.

Рийвс призна, че за малко му е било неловко да снима сцените с Лоренца , като се има поради, че тогавашният ѝ съпруг Ели Рот режисирал кино лентата. На въпроса дали намира сцените за неуместни за снимане, Киану отговори на водещия: „ Не е за мен, Джими “.
                             

Той добави, че в началото е намерил момента за „ чудноват “, само че е работил с Рот, с цел да се опита да облекчи външното си напрежение по време на фотосите. „ Ели сътвори страхотна обстановка на доверие и подготовки, само че в последна сметка би трябвало да се разголиш, да симулираш и да го направиш… “, изясни Киану на Джими Кимъл.

„ Не съм този човек, който би споделил „ Хей, Ели, жена ти е гореща “, пошегува се Рийвс. 

Доказвайки, че е най-хубавото момче на Холивуд, Рийвс по-късно благодарил на режисьора и продуцентите за поддръжката , която са му оказали по време на неуместните фотоси.

Лоренца след това се развежда с Ели Рот след 5 години брак. В момента актрисата е женена за сценаристката Софи Табет. 

Киану пък е щастливо привързан с художничката Александра Грант от няколко години. Двойката направи връзката си обществена през ноември 2019 година.
 Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония  Киану Рийвс и Александра Грант на аления килим на MOCA церемония
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР