Актьори, певци и тв водещи се събраха в Лозенец, за

...
Актьори, певци и тв водещи се събраха в Лозенец, за
Коментари Харесай

Цитиридис на тайна сватба в Лозенец

Актьори, артисти и тв водещи се събраха в Лозенец, с цел да открият следващото издание на „ Арт поток ”. В селото дефилират звезди от разнообразни жанрове, обединени от мерака събитията им да останат под прожекторите, въпреки и под знака на страха от корона болестта. Захари Бахаров и жена му Диана Алексиева обичайно отдъхват тук с двете си деца, само че издание на „ Поетите “ – спектакъла, в който 8 топ имена показват шедьоври на родни лирици, няма да има. Затова пък ще има премиера на комедията „ Който оцелее, дано опише “ - режисура на Богдан Петканин с Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Александър Кадиев и Ненчо Илчев. Голямата световна тръпка е дали Сашо на Катето Евро ще бъде с щерка си и нейната майка или счита да дефилира с тайнствената брюнетка, с която папараците го засичат в последно време. „ Мъжът на жена ми “ от Миро Гавран, режисура на Мариус Куркински с Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Мария Сапунджиева, е измежду другите шлагери в тоналността на сатирата. Ненчо Илчев взе участие в още две представления - в „ Любов в лудницата “ на Емил Бонев, където е в дует с Албена Павлова, и в „ Тя, той и още двама трима “ от Жолт Пожгай, още веднъж на Богдан Петканин, с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.

Още три акцента са ударени на „ жълтата “ хроника. В Лозенец е Кали с новото си гадже – млад и богат господин от Пловдив, който няма нищо общо с изкуството. Край брега чакат Ралица Балева, която би трябвало да дебаркира на Черно море от Маями дружно с щерка си. Топ моделът публично е двойка с милионер от Швейцария, само че отвън протокола сякаш е соло. Николаос Цитиридис, който слезе с една седмица по-рано от екрана поради нервността около рецесията с Ковид 19, би трябвало да показа книгата си „ За вафлите и хората “. Говори се обаче, че той е в Лозенец за тайната женитба във владенията на Брендо, където Александра, дъщерята на кокаиновия „ предприемач “, търсен от Интерпол, ще каже „ да “ на годеника си.  Бъдещата младоженка работела в Би Ти Ви, настояват осведомени.  

По време на арт феста публиката ще гледа документалния филм на Георги Тошев за Георги Парцалев „ Рицарят на смеха “. Авторът ще показа и биографичната книга за огромния артист „ Георги Парцалев -Хамлет ог град Левски “. Тошев ще води и премиерата на „ Дневници и делници “ на Татяна Лолова, която се трансформира в един от почетните патрони на фестивала и още веднъж ще бъде посетител на Южното Черноморие. Стефан Вълдобрев ще обира аплодисменти с биографията си „ Книга за песните “ и се чака да направи джемсешън край дребния плаж в Лозенец. Ненчо Илчев ще раздава подписи върху „ Забранената книга за фокуси. Тайните на 51 фокуса “ и ще зарадва феновете със солидна порция вълшебен номера. Иво Сиромахов пък ще подписва „ У майкини “ – най-новото томче в писателското му съществуване.

„ Арт поток 2020″ започва с изложбата „ Без рамки “ в Историческия музей на Царево, в която вземат участие художници от България, Румъния, Турция, Унгария, Сърбия и Северна Македония. За трета поредна година ще се организира и лятната арт академия за деца под управлението на Калина Попова. Невръстните гении от школата по изобразяване ще творят на дребния плаж в Лозенец. В края на академията малчуганите ще подредят в обща галерия творбите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР